stori mori sebelom dewasa

Sunday, 11 December 2011

OH tidak !!

semenjak dewasa dan menjadi gadis
aku sangat takot pada satu spesis bende ni




*credit to google

tu ha!
selepas kes gecko masu bilik aku ade 2x lagi aku jumpe bende alah ni ha..
latest aku jumpe die dok atas katil aku
mase tu aku tengah kemas2 baju yang baru angkat
tetibe aku nampak sekor bende ni dok selit badan ye bawah baby DELL 
yang hari tu lagi terok rupenye
kapale die itam
pastu ade bintik emas
care die pandang aku sebiji tepat cam dalam gamba di atas
tajamnye menikam jantung aku
kalu lelaki yang hensem pandang aku dah boleh jatuh cinte tapi pak cak tam yang sanggup pandang aku cenggitu
wohohoho
oh no! aku tergamam dan menangis saje
dalam ati aku just doa dan bace alif ba ta smoga die cepat belah
menanges aku time tu

takot sangat
sambil nanges aku harap aku cepat kawen dan dapat suami supaya dpt protect aku ketika waktu genting macam ni

oh kamu.
pergi maen jaoh2

kalu kau dapat bace entri ni
 aku nak cakap yang aku sangat segan ngan kau
aku tak nak jumpe kau
aku tak nak kenal ngan kau
sebab aku dah ade oscar
aku tak mungkin curang pada Oscar dan pilih kau
oscar sayang! mumy sayang Oscar.


Darla de' Oscar

No comments:

Post a Comment