stori mori sebelom dewasa

Sunday, 11 December 2011

bintang

enti ni aku wat khas untuk kawan kawan ku..

OH KAWAN

-kawan seperti bintang.kadang nampak.kadang ditutup awan.tapi die sebenanye sentiasa ade-

maksudnye kawan tak selalunye hadir bile diperlukan tapi kawan sentiase bagi sokongan
hmm..kawan adelah kawan.mereka tetap kawan walau selame mane pun kite kenal
kawan ade yang boleh diharap
ade jugak yang cam cicak
kepada kawanku yang sejati tu aku ucapkan thanks sesangat n aku perlukan korang sangat2
kepada kawan yang cam cicak kepala itam dan bebintik tu aku nak cakap thanks jugak sebab kerana orang mcam kau la aku rase perlu berhatihati



kawan tetap kawan
mengapa menaruh harapan

tu la
hati ni cepat touching
orang care cikit jew mule la nak cepat berharap
sebab kawan yang sweet baek dan handsome ni susah nak datang kat aku
semoga aku dapat jumpe lebih ramai kawan yang begitu supaya aku tak mudah berharap



oh hati
cubela kuat
tapi sebenanye aku tak mampu hidip tanpe orang yang aku sayang
seperti ma ayah along angah acik aden adek ateh abe achik dan asu
dan jugak kawan kawan
aku kuat dengan adenye orang seperti mereka
aku bersyukur sekali 
mereka mewarna hariku
few years and still counting
thanks a lot
smoge ALLAH memelihara mereka sentiasa
amin


No comments:

Post a Comment