stori mori sebelom dewasa

Sunday, 11 December 2011

OH tidak !!

semenjak dewasa dan menjadi gadis
aku sangat takot pada satu spesis bende ni




*credit to google

tu ha!
selepas kes gecko masu bilik aku ade 2x lagi aku jumpe bende alah ni ha..
latest aku jumpe die dok atas katil aku
mase tu aku tengah kemas2 baju yang baru angkat
tetibe aku nampak sekor bende ni dok selit badan ye bawah baby DELL 
yang hari tu lagi terok rupenye
kapale die itam
pastu ade bintik emas
care die pandang aku sebiji tepat cam dalam gamba di atas
tajamnye menikam jantung aku
kalu lelaki yang hensem pandang aku dah boleh jatuh cinte tapi pak cak tam yang sanggup pandang aku cenggitu
wohohoho
oh no! aku tergamam dan menangis saje
dalam ati aku just doa dan bace alif ba ta smoga die cepat belah
menanges aku time tu

takot sangat
sambil nanges aku harap aku cepat kawen dan dapat suami supaya dpt protect aku ketika waktu genting macam ni

oh kamu.
pergi maen jaoh2

kalu kau dapat bace entri ni
 aku nak cakap yang aku sangat segan ngan kau
aku tak nak jumpe kau
aku tak nak kenal ngan kau
sebab aku dah ade oscar
aku tak mungkin curang pada Oscar dan pilih kau
oscar sayang! mumy sayang Oscar.


Darla de' Oscar

bintang

enti ni aku wat khas untuk kawan kawan ku..

OH KAWAN

-kawan seperti bintang.kadang nampak.kadang ditutup awan.tapi die sebenanye sentiasa ade-

maksudnye kawan tak selalunye hadir bile diperlukan tapi kawan sentiase bagi sokongan
hmm..kawan adelah kawan.mereka tetap kawan walau selame mane pun kite kenal
kawan ade yang boleh diharap
ade jugak yang cam cicak
kepada kawanku yang sejati tu aku ucapkan thanks sesangat n aku perlukan korang sangat2
kepada kawan yang cam cicak kepala itam dan bebintik tu aku nak cakap thanks jugak sebab kerana orang mcam kau la aku rase perlu berhatihati



kawan tetap kawan
mengapa menaruh harapan

tu la
hati ni cepat touching
orang care cikit jew mule la nak cepat berharap
sebab kawan yang sweet baek dan handsome ni susah nak datang kat aku
semoga aku dapat jumpe lebih ramai kawan yang begitu supaya aku tak mudah berharap



oh hati
cubela kuat
tapi sebenanye aku tak mampu hidip tanpe orang yang aku sayang
seperti ma ayah along angah acik aden adek ateh abe achik dan asu
dan jugak kawan kawan
aku kuat dengan adenye orang seperti mereka
aku bersyukur sekali 
mereka mewarna hariku
few years and still counting
thanks a lot
smoge ALLAH memelihara mereka sentiasa
amin