stori mori sebelom dewasa

Saturday, 12 November 2011

OH! abang besar larh.

assalamualaikum..

dah berkurun aku x update status kat blog ni..rindu plak..ekekekeke..
tetibe ati aku tergedix rsenyew nak update.

fisrt aku nak story sal aku dating ngn abang besar aku..saat tu aku dah nak abeskan cuti mid sem ku kat kolej..jengjengjeng..aku dpt kol dri abang besar cakap nak jumpe..abg besar nak mari upm!duh..pe cer ni bro??aku dah cam plik la coz tetibe jew takde ujan xde kilat sabung menyabung ye kol aku cakap nak datang upm semate nak jumpe diriku...PHEW!

so aku okey jew la..adek kene ikot jew la cakap abang besar.

'abe tunggu kat MAEPS'

okeh..ape lagi..get ready n trus kejutkan WAVE ksayangan abang ipa aku n trus gerak ke  MAEPS..
malangnye,perjalanan aku tak selancar yang diharapkan..
mase aku tengah dok layan WAVE aku tu dengan angin sepoi tanpe bahase tu tibe2 hp aku dlm jeans ketat ku berbunyi...aku dah agak abang besar dah memanggil manggil dah....trus aku tarik C3 aku...skali...ZRAAAAAAAP!melayang kad atmCIMB aku...duhhhhhhhh!
mane plak nak cri tu dah melayang kat mane2 dah..aku cari tapi x jumpe...dengan jalan yang agak sibuk ngan kete lalu lalang..trus aku wat dunnow jew lah dan blah lalu meninggalkan tempat kejadian sambil pikir cemane nak pow abang besar....

then,lepas golek golek bagai tayar WAVE, dapat la aku jumpe abang besar...yang sedihnye...aku tak pow pun die..sebab aku pernah terluke sekali ngan katekate kejamnye......

n sampai hari ni...aku tak jumpe lagi kad tu..renew pun tak sebab takde bajet larh..nak bagi cash is accepted..wakakaka...sementelah dalam kad tu pown ade bape jew..mse ekonomi tengah down mcm ni rsenye seperti tak berbaloi plak aku kuar duit utk renew kad tu...PLUS, bkan ade orang nak bank in aku pown...


bytheway..entri ni dibuat sekadar untuk share bebanan ckit jew..sekadar luahan di kebosanan ku.
thanks for viewing!