stori mori sebelom dewasa

Friday, 24 June 2011

slepas khamis.

lepas khamis ade ape yew?ape lagi jumaat la..sume tawu kan..hahak..n aku keje la ape lagi..ni dah nak lik umah pown..tapi sempat jew update my blog kesayangan ni..kasi hensem ckit..heheh..hari ni aku sangat laporr sebab satu hari tak makan n tak minum pown lagi dan mendapat status puase ganti..xpela..smoge dapat mengajar nafsu ku supaya jadi lebih sopan n kurang gelojoh..hihi..sbenanye ade benmder nak share tapi tunggu esok je la sebab aku nak kena tarik pintu depan dan tepi  dan tak lupe jugak pintu keta...VROOOM! balik..sukesukesuke..

No comments:

Post a Comment