stori mori sebelom dewasa

Friday, 24 June 2011

slepas khamis.

lepas khamis ade ape yew?ape lagi jumaat la..sume tawu kan..hahak..n aku keje la ape lagi..ni dah nak lik umah pown..tapi sempat jew update my blog kesayangan ni..kasi hensem ckit..heheh..hari ni aku sangat laporr sebab satu hari tak makan n tak minum pown lagi dan mendapat status puase ganti..xpela..smoge dapat mengajar nafsu ku supaya jadi lebih sopan n kurang gelojoh..hihi..sbenanye ade benmder nak share tapi tunggu esok je la sebab aku nak kena tarik pintu depan dan tepi  dan tak lupe jugak pintu keta...VROOOM! balik..sukesukesuke..

Wednesday, 22 June 2011

rabu...

ha..hari ni rabu..nak watpe ye?aku dah siap teknikal utk kusi kat opis ni..rehat jap nak wat mende laen..c fird tu ngah sedap je sentap nasi depan aku..sabor jew la..aku pose tawu..hahahah..em..sebenanyer esok aku cuti!..fuh sangat hepynyer aku sebab dapat cuti btol x cam sbelom ni..kalu aku x wat macam aritu maknenye kene keje 30hari sebulan..x ke gilo namenye tu..bukan dpat duit pown..kalu dorang layan aku baek2 cam Fird tu xpela..ni wat aku cam kuli batak dorang..huuuu..sbor je la~



anyway..aku tgh sangap xde duit skang ni..mkn pown depen ngn owg..nasib ade brader yang baek snggop sedekah kat aku ckit.. kalu nak harap hasil titik peluh berpraktikal haram beb! takpela.. smua ni hanye tuhan mampu balasnye..panas jew muke n kepale aku sejak masok sini..aku harap sangat sume ni cepat habis..

Saturday, 11 June 2011

opppssss..office ku..

aku adew keje ni tapi kpale doh sakit sbb mcm2 la kt opis ni..hari ni aku sorang je kt opis so aku punye sukew la..hahahah..

ini fird.. besty kat opis(jerr)..hehehe..tu jew nak cakap..hahahah..lambat la pulok nak kul7 ni...sakit kepale ni mau nak kene telan acti fast berbiji biji ni...huuuuu

Saturday, 4 June 2011

hoooorayyy!yeah!clapclapclap!

terime kasih pada semua...hari ni aku tedah wat blog!yea time kacih sumer...
tapi dah petang malas la plak nak stat pape..hari ni aku ader task best!mengupload lagulagu best dari youtube..heheh..projek terbengkalai dari upm..mmmueheheheh..